مشاوره طلاق در تهران، هزینه ها و تعداد جلسات

مشاوره طلاق که در مرکز مشاوره طلاق در تهران انجام می گیرد، فرقی نمی کند که طلاق توافقی باشد یا غیر توافقی از سوی یکی از طرفین، کمک به راحت تر جدا شدن زوجین نیست. بلكه مشاور سعی می كند كه با بررسی مشكلات زوجین در خصوص مناسب بودن راه حل طلاق (توافقی) برای زوجین بهترین راه را به آنان پیشنهاد دهد. در صورتی كه به این نتیجه برسد كه مشاوره روشی درست برای پایان دادن به مشکلات و آسیب های زوجین، در زندگی مشترک است، آن را بكار بگیرند. و در صورت امکان بهبود روابط و بازگشت مشاوره طلاق به زوجین کمک می کند تا با انجام اقدامات لازم به زندگی رضایت بخش تر بازگردد.

مشاوره طلاق در تهران

همچنین در مورد تبعات حقوقی و اجتماعی طلاق و قوانین آن و تطبیق آن با مشكلات زوجین اطلاعات بسیاری به زوجین می دهند و ایشان را حتی در مواردی از طلاق منصرف می كنند و راه هایی را برای رفع مشكلات زندگی مشترک ارائه می دهند.

مشاوره طلاق چیست؟ مشاوره قبل از طلاق چیست؟

عدم اطلاع و احترام دختران و پسران به قانون و سنت ها موجب بروز شرایطی می شود كه زوجین بعد از مدت كوتاهی كه غالبا كمتر از یكسال است درخواست طلاق می دهند در حالی كه از تبعات اجتماعی و عاطفی آن برای هر دو طرف اطلاع ندارند. مشاوره طلاق به زوجین كمک می كند كه برای طلاق از منطق بیشتری استفاده كنند و كمتر از احساسات خود پیروی كنند و به این ترتیب از طلاق های اشتباه جلوگیری کنند و طلاقهایی هم كه رخ می دهد با صدمات كمتری همراه باشد.

80% طلاق ها در 5 سال اول زندگی رخ می دهد. برای جلوگیری از طلاق، بهترین راه استفاده از مشاوره طولانی مدت و هدف دار برای زوجین قبل از ازدواج است و در صورتی كه به هر دلیل زوجین تصمیم به طلاق گرفتند بهتر است از مشاوره طلاق استفاده كنند. طلاق (توافقی) سریع و بدون بررسی كافی ریشه بسیاری از صدمات روحی و جمسی می باشد. بنابراین در مورد تصمیم به این مهمی حداقل یك ماه به خود فرصت دهید و در این مدت، بسیار خوب است كه از مشاوره ی مستمر یک مشاور مجرب بهره مند شوید.

یک مشاور طلاق می تواند به شما و همسرتان بیاموزد که چگونه به طور موثر ارتباط برقرار کنید و رفتار متمدنانه داشته باشید، در حالی که شما سعی می کنید قوانین عاطفی، فیزیکی و مالی را که اغلب همراه با طلاق است، کشف کنید. این مشاور طلاق همچنین می تواند به شما و همسرتان کمک کند تا تصمیم بگیرید که آیا واقعاً می خواهید یا نیاز به طلاق دارید. به عبارت دیگر، او می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا راه نجات و برگشتی هست یا خیر.

به خاطر داشته باشید که اگر کودکان هم درگیر طلاق هستند، ضروری است که همه چیز را مرتب نگه دارید. به عبارت دیگر، مهم است که فرزندان شما یک طلاق مدنی و سالم را تجربه کنند، طلاقی بدون سرزنش، نامگذاری یا بی احترامی. بهترین راه برای به حداقل رساندن آسیب های روانی فرزندان و محافظت از رفاه آنها این است که نسبت به همسر سابق خود بااحترام باشید و بالعکس.

مشاوران قبل از طلاق خیلی می توانند مفید باشند، زیرا می توانند به شما کمک کنند تا در مورد مسائل مربوط به فرزندپروری و طلاق فکر کنید و در عین حال نکاتی را در مورد نحوه اطلاع دادن به فرزندانتان در مورد طلاق قریب الوقوع خود به شما بدهند، به گونه ای که کمترین آسیب و درد عاطفی را به آنها وارد کند.

مشاوره قبل از طلاق همچنین می تواند به شما در شناسایی و رفع هر گونه احساسات متضاد و/یا گیج کننده مرتبط با طلاق کمک کند. در نهایت، این شکل از مشاوره می تواند راهبردهای مقابله ای سالمی را به شما آموزش دهد که می توانید در طول تجارب چالش برانگیز و استرس زا از آنها استفاده کنید.

مشاوره پس از طلاق چیست؟

صرف نظر از دلیل طلاق، انحلال یک رابطه طولانی مدت و متعهدانه، زندگی شما را مختل می کند و احساسات عمیقی مانند غم و اندوه، استرس و اندوه را برمی انگیزد. حقیقت این است که “زندگی پس از طلاق” برای بسیاری می تواند سنگین باشد. در واقع، یک آینده نامشخص اغلب دلهره آورتر از قرار گرفتن در میان یک رابطه عمیقا ناخوشایند است.

خوبی مشاوره پس از طلاق این است که می تواند شما را درمورد عواقب بعد از طلاق راهنمایی کند. به طور خاص، مشاوران طلاق از تکنیک های مختلفی برای بهبود عزت نفس و اعتماد به نفس شما استفاده می کنند و واقعیت را می پذیرند تا بتوانید زندگی خود را پس بگیرید.

مشاوران ازدواج همچنین به شما کمک می کنند تا با هر گونه احساس باقی مانده نسبت به همسر سابق خود کنار بیایید – البته به روشی سالم و سازنده. بنابراین، صحبت با یک مشاور طلاق می تواند باعث رهایی از این احساسات شود، بنابراین آنها در درون خود باقی نمی مانند.

همچنین مشاوران می توانند به شما کمک کنند تا هویت خود را دوباره کشف کنید، بنابراین می توانید در نهایت به زندگی جدید خود ادامه دهید و زندگی جدیدی در آغوش بگیرید.

چگونه بفهمم که آیا به مشاوره طلاق نیاز دارم؟

مرکز مشاوره طلاق

حقیقت این است که اکثر مردم علیرغم درد، می‌توانند به تنهایی طلاق را با موفقیت پشت سر بگذارند. با این حال، برای برخی، طلاق فلج کننده است و غلبه بر غم و اندوه و از دست دادن می تواند غیرقابل حل به نظر برسد. و مانند هر تغییر بزرگی در زندگی، طلاق می تواند بر تمام جنبه های زندگی شما تأثیر بگذارد – از رفاه عاطفی گرفته تا سلامت جسمانی شما.

جستجوی مشاوره طلاق، گام مهمی در مراقبت از خود است، زمانی که درد طلاق بیش از حد باشد که نتوانید آن را به تنهایی تحمل کنید، به ویژه اگر بچه داشته باشید نیاز به مشاوره بیشتر است. به یاد داشته باشید، اگر می خواهید در این مدت به طور کامل از فرزندان خود حمایت کنید، سلامت عاطفی شما باید سالم باشد. بنابراین، مراقب خود باشید، تا بتوانید برای مراقبت از آنها مجهزتر باشید.

دوباره سوال می کنیم؛ آیا واقعاً به مشاوره طلاق نیاز دارم؟

احتمالا یا شاید حتما. اگر مطمئن نیستید که آیا مشاوره طلاق برای شما مناسب است، نشانه هایی وجود دارد که می تواند شما را در مسیر درست راهنمایی کند. به طور خاص، علائم هشداردهنده ای وجود دارد که ممکن است نشان دهد شما به کمک حرفه ای نیاز دارید یا خیر. این علائم از خفیف تا شدید متغیر است، و اگرچه همه افراد منحصر به فرد هستند، اما اینها علائم رایجی هستند که باید در هنگام جستجوی طلاق درمانی در نظر بگیرید.

  • مشکلات به خواب رفتن یا خواب ماندن در طول شب
  • بیزاری از خود یا احساس ناامیدی
  • احساس بی ارزشی برای عشق یا شادی
  • کاهش یا افزایش وزن ناگهانی و چشمگیر
  • گوشه گیری و انزوای اجتماعی
  • از دست دادن علاقه به فعالیت هایی که قبلاً از آنها لذت می بردید
  • خشم و عصبانیت غیر قابل کنترل
  • افسردگی مزمن
  • افکار (افکار) و تلاش برای خودکشی
  • اضطراب یا نگرانی بیش از حد که در توانایی شما برای انجام فعالیت های روزمره اختلال ایجاد می کند

مراحل عاطفی طلاق چیست؟

طلاق ضریه ای است که بسیار شبیه مرگ عزیزان است. هنگامی که شما در حال سوگ از دست دادن هستید، چندین مرحله را به عنوان بخشی از فرآیند سوگواری طی می کنید. طلاق هم از الگوی مشابهی پیروی می کند، اگرچه مراحل منحصر به فرد خود را دارد. هدف مشاور طلاق این است که به شما کمک کند تا مراحل عاطفی طلاق را طی کنید. مشاور زوج درمانی یا طلاق همچنین قصد دارد به شما کمک کند تا بفهمید آنچه احساس می کنید طبیعی است. در نهایت، مشاوران طلاق به شما کمک می کنند تا برای طلاق قریب الوقوع خود آماده شوید، روند طلاق را طی کنید و/یا پس از طلاق به زندگی خود ادامه دهید.

در زیر مراحل عاطفی طلاق ذکر شده است:

انکار

در طول مرحله انکار، به احتمال زیاد سعی خواهید کرد تا به زندگی خود، طبق معمول، «ادامه دهید». همچنین ممکن است “سعی کنید” این واقعیت را نادیده بگیرید که در حال طلاق هستید. افراد در انکار به طور معمول از تصدیق آنچه در حال وقوع است امتناع می ورزد. آنها «تلاش» می‌کنند تا موقعیت را نادیده بگیرند، به عنوان راهی برای مقابله با شوک و/یا بی‌حسی.

درد و عدم اطمینان

مرحله عاطفی بعدی طلاق درد و عدم اطمینان است. با پایان یافتن انکار و ظهور واقعیت، احتمالاً درد و اندوه را تجربه خواهید کرد. در این مرحله شما برای از دست دادن ازدواج خود سوگواری خواهید کرد. این به ویژه اگر شما خواهلن طلاق نباشید یا آغازگر آن نبودید، صادق است. اگر اینطور باشد، به احتمال زیاد احساس آسیب و طرد شدن خواهید کرد. علاوه بر این، عدم اطمینان از آنچه در پیش است می تواند باعث اضطراب و افسردگی شود.

خشم

در این مرحله، شما می خواهید کسی را مقصر بدانید. حقیقت این است که برای بسیاری، انتقال احساسات منفی خود به شخص دیگری، یعنی همسر سابق و/یا شریک جدیدشان احساس خوبی دارد. عصبانیتی که احساس می‌کنید ممکن است نه تنها ممکن است متوجه همسر سابقتان باشد، بلکه متوجه خودتان، سایر اعضای خانواده، دوستان، همکاران، غریبه‌ها و حتی فرزندانتان نیز می تواند باشد.

در حالی که هیچ فردی برای پایان یک ازدواج مقصر نیست، طبیعی است که احساس کنید به کسی نیاز دارید که برای از دست دادن شما مقصر باشد. حقیقت این است که «سرزنش کردن» بخشی طبیعی از فرآیند طلاق است. خشم تنها زمانی مشکل ساز می شود که نتوانید آن را کنترل کنید – یعنی به بچه هایتان ضربه بزنید.

در این مورد، ممکن است به یک مشاور طلاق خوب نیاز داشته باشید، که می تواند به شما کمک کند تا خشم خود را حل کرده و به طور سازنده مدیریت کنید. علاوه بر این، یک مشاور طلاق می‌تواند به شما کمک کند تا با خشم همسران سابق و/یا فرزندانتان به روشی سالم‌تر کنار بیایید.

چانه زنی

در طول مرحله چانه زنی، احتمالاً می خواهید اشتباهات گذشته را «اصلاح کنید». این تلاش شما برای برگرداندن چیزی است که قبلا داشته اید. این مرحله شامل پشیمانی و تمایل به تغییر نحوه «رفتار» شماست، بنابراین شانس دیگری با همسر قبلی خود خواهید داشت. چانه زنی راه دیگری برای مقابله با درد عاطفی طلاق است.

احساس گناه

مرحله احساس گناه زمانی اتفاق می افتد که شما خود را برای طلاق سرزنش می کنید. در این مرحله، به احتمال زیاد تمام اشتباهاتی را که در طول ازدواج خود مرتکب شده اید، به یاد خواهید آورد. ای کاش کارها را طور دیگری انجام می دادید. علاوه بر این، ممکن است صادقانه باور داشته باشید که برای حفظ ازدواج خود به اندازه کافی تلاش نکرده اید، و اگر این کار را می کردید، هنوز ازدواج کرده بودید.

افسردگی

مرحله بعدی افسردگی است. حقیقت این است که وقتی مراحل طلاق را طی می کنید، افسردگی یک پیشرفت طبیعی است. در این مرحله، ممکن است احساس تنبلی کنید، به سختی از رختخواب خارج شوید، اشتهای خود را از دست بدهید یا شروع به پرخوری کنید و/یا انگیزه خود را از دست بدهید. حتی اگر بیش از حد خوابیده اید، ممکن است احساس خستگی کنید. در نتیجه ممکن است در اطراف دیگران تحریک پذیر شوید.

این علائم افسردگی در طول فرآیند طلاق نیز طبیعی است. با این حال، این علائم در صورت بدتر شدن و/یا تداوم می توانند مشکل ساز شوند. بنابراین، اگر در مرحله افسردگی “گیر” کردید، با یک مشاور طلاق قرار ملاقات بگذارید تا او بتواند به شما در درک بهتر احساساتتان کمک کند.

پذیرش

در این مرحله نهایی طلاق، یاد می گیرید که آنچه را که اتفاق افتاده است بپذیرید و با این واقعیت کنار بیایید که ازدواج شما به پایان رسیده است. ممکن است همچنان غمگین باشید و عزادار باشید، اما در این مرحله، با آنچه اتفاق افتاده است، آرامش بیشتری خواهید داشت. در نهایت، شما آماده خواهید بود که زندگی خود را ادامه دهید. شروع یک زندگی جدید می تواند ترسناک و طاقت فرسا باشد، اما زمانی که به این مرحله رسیدید، ابزار، قدرت و انعطاف پذیری لازم برای بازپس گیری زندگی خود را دارید.

مشاوره طلاق چگونه می تواند به من کمک کند؟

راه های زیادی وجود دارد که مشاوره طلاق می تواند به شما کمک کند. با این حال، اولین قدم این است که به خودتان زمان بدهید تا به طور کامل از دست دادن رابطه، همراهی، حمایت و آینده مشترکتان غمگین شوید. قرار نیست این فرآیند به تنهایی حل شود، بلکه دوستان، خانواده، گروه های حمایتی و مشاوران طلاق می توانند نقش مهمی در روند بهبودی ایفا کنند.

مشاور طلاق می تواند در موارد زیر به شما کمک کند:

  • مراحل طلاق را طی کنید.
  • مهارت های لازم برای مقابله با دردهای عاطفی طلاق را به شما بیاموزد.
  • یک انجمن برای دریافت مشاوره و حمایت برای کل خانواده فراهم کنید.
  • برای کمک به درک دلیل شکست رابطه و جلوگیری از مشکلات رابطه در آینده، یک مربی رابطه ارائه دهید.

تعداد جلسات مشاوره طلاق – مشاوره طلاق در تهران

تعداد جلسات مشاوره طلاق بسته به اینکه مشکل طلاق چیست و دو طرف چه درخواست ها و چه مطالباتی دارند و علت و منبع مشکل چیست می تواند متفاوت باشد. در جلسه اول مشاوره طلاق معمولا متخصص مربوطه چارچوب مشکل و اقدامات مورد نیاز و تعداد جلسات مشاوره طلاق را به زوجین می گوید. این جلسات از 2 جلسه تا 5 جلسه می تواند متغییر باشد.

هزینه مشاوره قبل از طلاق

هزینه مشاوره طلاق مستقیما به این بستگی دارد که تعرفه های متخصص یا مرکز روانشناسی که به آن مراجعه می کنید چقدر باشد. بسته به اینکه متخصصین مرکز چقدر سابقه داشته باشند، چه مدرکی داشته باشند و یا محل ارائه خدمات آنها کجا باشد، تعرفه ها و هزینه های مشاوره قبل از طلاق از 50 تا 70 هزار تومان تا 150 الی 200 هزار تومان متغییر است.

فرزندان طلاق و پیشگیری طلاق

مشاوره حل اختلاف زناشويی

بخشی از مشاوره طلاق مربوط به فرزندان است. فرزندان در خانواده ای كه دچار طلاق فیزیكی و یا عاطفی شده اند بیشترین آسیب را می بینند و از این رو قبل از اقدام به طلاق (توافقی) با مشاوره گرفتن از مشاور مجرب در مورد صدماتی که به فرزندان وارد می شود انجام دهید. در مواردی كه زوجین فاقد فرزند می باشند طلاق (توافقی) بسیار راحت تر است. پس قبل از اقدام به طلاق (توافقی) و متشنج کردن روحیه فرزندانتان با مشاور مجرب مشورت کرده و راه حل مناسبی برای کم کردن صدمات روانی واجتماعی به فرزندانتان کمک کنید.

مرکز مشاوره طلاق در تهران

همیشه تاکید متخصصین و مشاوران کلینیک ذهن آرا بهبود شرایط و تعای دوطرف در کنار یکدیگر و پیشگیری از آسیب های طلاق بر فرزندان است. اما گاهی شرایط طوری است که جدا شدن به رشد و تعالی دو طرف بیش از پیش کمک می کند و می توان با آموزش های لازم آسیب های احتمالی را کاهش داد. برای انجام جلسات مشاوره طلاق با متخصصین ذهن آرا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

4/5 - (3 امتیاز)
نوشتن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

404 Not Found

404 Not Found


nginx/1.18.0