گروه روانشناسی ذهن آرا -
روانشناس خوب در تهران یا دکتر روانشناس خوب اصطلاحاتی هستند این این روزها خیلی از افراد به دنبال آن هستند. اگر شما هم به دنبال لیست روانشناسان تهران یا دکتر روانشناس یا دکتر مشاوره خوب هستید، یا به دنبال دکتر روانشناس کودک، نوجوان یا دکتر روانشناس خانواده در تهران می گردید، با روانشناسان مرکز مشاوره روانشناسی ذهن آرا همراه باشید. متخصصین کلینیک روانشناسی ذهن آرا، براساس تخصص و نیاز روز جامعه و همچنین تعهد و تجربه کاری از مراکز و دانشگاه های معتبر کشور گلچین شده اند؛ شعار مرکز روانشناسی ذهن آرا، تعهد در کار، تخصص در فرایند رواندرمانی و مشاوره و انصاف در برخورد با مراجعین است. قطعا شما هم برای انتخاب یک روانشناس خوب، معیارهایی دارید، ولی پیشنهاد ما به شما تعهد، اخلاق حرفه ای، تخصص و تجربه حرفه ای است.
مشاهده اطلاعات
در این صفحه از سایت کلینیک تخصصی روانشناسی ذهن آرا، لیست روانشناسان تهران و لیست متخصصین روانشناسی و مشاوره مرکز روانشناختی ذهن آرا را قرار داده ایم. شما عزیزان برای مشاهده سوابق تحصیلی و حرفه ای متخصصین روانشناسی و متخصصین مرکز روانشناسی ذهن آرا می توانید روی “مشاهده اطلاعات” کلیک کنید و با اطمینان هرچه بیشتر نسبت به انتخاب متخصص خود اقدام نمایید.
شما عزیزان می توانید از دو طریق: تماس تلفنی با مرکز و رزرو آنلاین با روانشناس خوب ذهن آرا وقت مشاوره دریافت کنید. می توانید جهت رزرو وقت با متخصصی که مدنظر دارید در صفحه روی دکمه رزرو آنلاین در پایین صفحه کلیک کنید.
تشخیص دقیق و علمی: به طور کلی، یک روانشناس خوب سعی می کند ابتدا یک تشخیص درست و دقیق بر مشکل شما داشته باشد. قطعا، عدم تشخیص و صحبت های پراکنده و عدم طبقه بندی مشکلات روانشناختی از ویژگی های یک روانشناس خوب در تهران و یا هر کجا، نیست.لذا رویکرد تخصصی علم روانشناسی ایجاب می کند ما ابتدا نسبت به تشخیص دقیق مشکل، شدت آن و ترسیم اهداف درمانی و پروتکل های رواندرمانی اقدام کنیم.
علاوه بر رویکرد علمی یک مشاور روانشناس یا دکتر مشاوره، برای تشخیص و درمان درست و ایجاد رابطه حرفه ای قابل اعتماد، نیاز به کسب مهارت هایی از جمله مهارت های بین فردی خوب و قابل اعتماد، انعطاف پذیری، خوش بین بودن،احترام به فرهنگ های متفاوت و خودآگاهی دارد.
مشاور روانشناسی، باید بتواند سخنان خود را به روشنی بیان کنند. آن ها نه تنها باید تکنیک های درمانی را به مراجعین آموزش دهند، بلکه می بایست درک مراجع از سخنان خود را نیز ارزیابی کنند. آموزش صحیح و ارزیابی دقیق نیاز به یادگیری مهارت های بین فردی دارد.
مراجعان باید اطلاعات خصصوصی و محرمانه زندگی خود را به راحتی با دکتر روانشناسی در میان بگذراند و این راحتی نیاز به ایجاد فضایی قابل اعتماد از جانب مشاور و درمانگر دارد. در نتیجه اعتماد کامل، ارتباط عمیقی میان مراجع و درمانگر شکل می گیرد.
یک دکتر مشاوره خوب، می بایست برنامه درمانی انعطاف پذیری را برای هر مراجع ارائه دهد. این بدان معناست که نباید از برنامه درمانی دقیق و یکسانی پیروی کند و یا یک رویکرد مشخصی را برای همه افراد با ویژگی ها متفاوت مناسب بداند.
امید، یک محرک بسیار قوی می باشد. یک مشاور خوب، میان امیدواری و واقع بیینی تعادل ایجاد می کند، اهداف واقع بینانه ای تنظیم می کند که مشارکت مراجع را داشته باشد و چشم انداز خوش بینانه و امیدوارکننده ای را القا می کند.
انجمن روانشناسی آمریکا (APA) توصیه می کند که درمانگران به تفاوت ها، باورها و نگرش های فرهنگی احترام بگذارند و درمان منطبق با فرهنگ و ارزش هر فرد، ارائه دهند.
یک دکتر مشاوره خوب می تواند مسائل شخصی را از مسائل مراجع جدا کند. انتقال متقابل پدیده ای است که توسط فروید توصیف شده است و در آن موضوعات بیان شده توسط مشتری منجر به واکنش احساسی درمانگر می شود.وقتی مشاوران بتوانند واکنشی های شخصی خود را در مورد مسائل خود، شناسایی و مدیریت کنند، کمتر احتمال دارد در طول جلسات به آن مسائل واکنش نشان دهند و این امر هرگونه اثرات مضر در طی درمان را از بین می برد.