روانشناس خوب در تهران ، لیست بهترین دکتر روانشناسی

روانشناس خوب در تهران یا دکتر روانشناس خوب اصطلاحاتی هستند این این روزها خیلی از افراد به دنبال آن هستند. اگر شما هم به دنبال لیست روانشناسان تهران یا دکتر روانشناس یا دکتر مشاوره خوب هستید، یا به دنبال دکتر روانشناس کودک، نوجوان یا دکتر روانشناس خانواده در تهران می گردید، با روانشناسان مرکز مشاوره روانشناسی ذهن آرا همراه باشید. متخصصین کلینیک روانشناسی ذهن آرا، براساس تخصص و نیاز روز جامعه و همچنین تعهد و تجربه کاری از مراکز و دانشگاه های معتبر کشور گلچین شده اند؛ شعار مرکز روانشناسی ذهن آرا، تعهد در کار، تخصص در فرایند رواندرمانی و مشاوره و انصاف در برخورد با مراجعین است. قطعا شما هم برای انتخاب یک روانشناس خوب، معیارهایی دارید، ولی پیشنهاد ما به شما تعهد، اخلاق حرفه ای، تخصص و تجربه حرفه ای است.

روانشناس خوب در تهران، دکتر روانشناس

تیم تخصصی و لیست روانشناسان مرکز تخصصی مشاوره و روانشناسی ذهن آرا (دکتر روانشناس خوب در تهران)

سوالات متدوال در مورد روانشناس خوب

روانشناس خوب چه ویژگی هایی دارد؟

روانشناس خوب ویژگی های زیادی دارد، اما اگر بخواهیم خلاصه بگوییم، تخصص، امانت و رازداری و همچنین ارتباط حرفه ای از ویژگی های اصلی روانشناس و مشاور می باشد.

به طور کلی هزینه ویزیت روانشناس ها در کلینیک های روانشناسی با توجه به موقعیت جغرافیایی و کیفیت خدمات ارائه شده متفاوت است. ولی مرکز روانشناسی ذهن آرا تلاش داشته نرخ خدمات خود را طوری تنظیم کند که افراد بیشتری در سطح جامعه بتوانند از خدمات ما استفاده کنند. برای اطلاع از هزینه خدمات تماس بگیرید.

اگر احساس کردید که مشکل شما به کار، تحصیل و روابط شما و به طور کلی زندگی شما خلل ایجاد می کند و از نظر دیگران و هنجاری شما غیرنرمال هستید، زمان مراجعه به روانشناس است.

مرکز روانشناسی ذهن آرا با دراختیار داشتن بیش از 45 متخصص روانشناس کودک و روانشناس بالینی با رویکردهای مختلف آماده ارائه خدمات روانشناختی در تهران، شمال، شرق، عرب و جنوب تهران به صورت حضوری و آنلاین می باشد. آدرس مرکز روانشناسی ذهن آرا سیدخندان و قیطریه می باشد.

در یک کلام خیر! اگر شما راهکار یا یک تکنیک برای یک مسئله بخواهید می توان در یک جلسه راهنمایی کرد. اما اگر مشکل شما ریشه دار باشد و بحث اختلالات روانشناختی مطرح شود. شما حداقل جلساتی بین 5 تا 20 و شاید هم بیشتر نیاز خواهید داشت.

معمولا روانشناس و روانپزشک در قالب یک تیم به مراجع کمک می کنند. روانشناس (فرقی نمی کند روانشناس کودک باشد یا روانشناس بالینی بزرگسال) از طریق گفتار، سعی در تغییر رفتار، شناخت و هیجانات مراجع دارد. در صورتی که روانپزشک همان مشکل را با تجویز دارو از طریق تغییر در نوروترنسمیترهای بدن هدف قرار می دهد.