۷ عملکرد عجیب مغز شما! دستیابی به قدرت های مغزی! | قسمت چهارم
۷ عملکرد عجیب مغز شما!
دستیابی به قدرت های مغزی! | قسمت چهارم
یک نمونه شگفت انگیز از عملکرد عجیب و قدرت های مغزی!
برای این که دقیقا منظور ما از قدرت های مغزی و عملکرد عجیب مغز را متوجه شوید به این داستان کوتاه توجه کنید که در سال ۲۰۱۶ در ویرجینیا اتفاق افتاده است:
دو روز پس از عید پاک در سال ۲۰۱۶، شارلوت هفلمیر ۱۹ ساله برای تعطیلات از دانشگاهش در وین به ویرجینیا نزد خانوادهاش بازگشته بود. شارلوت هنگامی که برای سر زدن به پدرش که زیر وانت عظیم الجثه خود کار می کرد رفت؛ دید که آتش سوزی نسبتا شدیدی در زیر وانت رخ داده و آتش یکی از لاستیکها را در بر گرفته است. بدتر از آن، جکی که وانت را نگه داشته بود، خراب شده بود و پدرش را گیر انداخته بود.
در کمال تعجب این نوجوان کوچک جثه گلگیر وانت را گرفت و آن را از روی زمین بلند کرد! شارلوت تقریباً پدرش را آزاد کرد و سپس سوار وانت شد و آن را از خانه دور کرد. بعد از این که تا حد زیادی از خانه دور شد یک شلنگ آب پیدا کرد و آتش را خاموش کرد.
این شاهکار شگفت انگیز شارلوت، یعنی بلند کردن وانتی با وزن چندین برابر خودش، نمونه ای از “قدرت هیستریک” است. قدرت هیستریک به طور خلاصه حالتیست که در آن افراد با تواناییهای جسمی معمولی به طور لحظهای در موارد اضطراریِ مرگ و زندگی، قدرت فوق العادهای از خود نشان میدهند!
استفاده از تمام حواس پنچگانه | برای دستیابی به قدرت های مغزی مثل یک شکارچی عمل کنید!
تصور کنید که یک پلنگ سیاه یا ببر بنگال گرسنه هستید. ادراکات حسی شما همیشه در حالت آماده باش است. حتی بدون نگاه کردن، یک شکارچی میتواند با سایر حواس خود، راه خود را پیدا کند و در تاریکی حرکت کند.
شاید این را متوجه نشده باشید یا تاکنون کسی به شما نگفته باشد، اما شما هم درست مثل یک شکارچی ماهر یک ابرقهرمان درونی دارید! تنها مشکل این است که آن را باور ندارید و در جهت پیشرفت آن هیچ تلاشی نمیکنید.
به ما یاد دادهاند که تنها با چشمهایمان ببینیم، با گوشهایمان بشنویم و تا زمانی که احتیاجی نیست چیزی را لمس نکنیم. اما چرا؟ چرا نباید به یک اندازه از تمامی حواسمان استفاده کنیم؟ چه اشکالی دارد گاهی چشمانمان را ببندیم و راه همیشگی اتاق تا آشپزخانه را تنها با اتکا به حواس دیگرمان طی کنیم؟
چگونه قدرت های مغزی مان را افزایش دهیم؟
برای دستیابی به قدرت های مغزی میتوانید تمرینات زیر را برای بهره حداکثری و تمرین دادن حواس پنجگانهتان انجام دهید:
- مانند افراد نابینا چشمانتان را ببندید و راه را با یک چوب دستی بلند و ضربه زدن پیدا کنید.
- سعی کنید چشمانتان را ببندید و تنها با حس بویایی ناهار میل کنید.
- اگر راست دست هستید با دست چپ و اگر چپ دست هستید با دست راست خود یک روز کامل تمامی کارهایتان را انجام دهید.
- دقایقی از روز را ساکت بنشینید و با دقت تمام به همهی اتفاقات اطراف گوش دهید.
راه دستیابی به قدرت های مغزی! | پشت سرتان را ببینید!
احتمالا شما هم به این موضوع دقت کردهاید که گاهی اوقات می توانید احساس کنید که شخصی دقیقاً پشت سر شما ایستاده است، حتی اگر آن شخص هیچ کاری را برای نشان دادن حضور خود نگفته یا انجام نداده باشد. اما شما نزدیکی آن فرد را چگونه احساس می کنید؟
صدا!
صدا روش بسیار خوبی برای به دست آوردن اطلاعات مهم در مورد محیط اطراف است. علاوه بر این، ما همچنین می توانیم – بدون اینکه آگاهانه متوجه باشیم – نفس کشیدن، خش خش لباس و بازتاب های صوتی ظریف (در مقابل جذب صدا) را از شخص پشت سر خود متوجه شده و تفسیر کنیم.
سایه صوتی یا صوتی به ناحیه ای گفته می شود که امواج صوتی توسط جسمی مسدود شده و برای رسیدن به گوش باید اطراف جسم را طی کنند. اگر می دانید یا نسبت به ایجاد سایه صدا مشکوک هستید، می توانید از نظر تغییر میزان صدا و کاهش میزان پژواک استفاده کنید. می توانید ذهن خود را آموزش دهید تا چنین سایههایی را پیدا کنید.
چگونه پشت سرمان چشم داشته باشیم؟! | یک تمرین ویژه!
برای جذب بهتر سر و صدای پس زمینه و تقویت چشم پشت سرتان، یک رادیو یا منبع دیگر صدا را ۱۰ فوت در پشت خود قرار دهید و از یک دوست بخواهید تا پشت سر شما دزدکی حرکت کند (چیزی مانند فرش صدای قدم های او را پنهان می کند). شما باید بتوانید نزدیکی او را با سایه صدا یا بلوک صوتی که او ایجاد می کند، احساس کنید. اگر به سایه صدا دقت کنید، دو قسمت از آن را درک خواهید کرد: کاهش کمی صدا و همچنین از بین بردن پژواک ناشی از صدای رادیویی از سطح پشت سر شما. این دو اثر با نزدیک شدن دوست شما به طور فزاینده ای آشکار می شوند.
برای دستیابی به قدرت های مغزی ذهن خودتان را بخوانید تا بتوانید ذهن دیگران را بخوانید!
اگر فقط میتوانستیم ذهن دیگران را بخوانیم به قدرتی واقعا فوق بشری میرسیدیم. با این حال، ما بیش از آن چه که تصور می کنیم قادر به خواندن ذهن مردم هستیم! احساسات و درک شهودی ما به ما میگوید که با توجه دقیق به حالات چهره فرد، لحن صدای او، وضعیت و زبان بدن، حرکات چشم و سایر نشانههای جسمی و روانی می توانیم افکار و احساسات ناگفته او را جمع کنیم و ذهنش را بخوانیم.
اما آیا میتوانیم واقعا ذهن افراد را بخوانیم؟
تحقیقات اخیر نشان می دهد که خاموش کردن قسمت هایی از مغز که به درک از جهان خارج مربوط میشوند و همچنین هماهنگی با درک احساسات درونی و اعتماد به قلبمان، بهترین روش برای خواندن ذهن افراد است.
جعل کردن یک لبخند بزرگ واقعی و چشمانی پرنشاط سخت است. وقتی به یک فرد شاد نگاه می کنید، عضلات صورت شما هم انقباضات ظریفی ایجاد می کند که در واقع تقلیدی از آن شخص است. یعنی بازخورد آن عضلات از سیستم لیمبیک شما (مرکز احساسی مغز شما) پاسخ احساسی شما را ایجاد میکند و تقریبا میتوانید بخندید که فرد آیا واقعا شاد است یا تظاهر میکند.
چگونه این کار را بکنیم؟
هنگام مشاهده لبخندی که میدانید واقعی است، به احساسات درونی خود توجه کنید. صورت شاد نسبت به صورت با لبخند اجباری احساسات سبکتر و دلپذیرتری در شما ایجاد میکند. احساسات به دلیل واکنش های درون بدن ما بوجود می آیند. عضلات صورت شما منقبض نمیشوند زیرا با دیدن لبخند واقعی احساس خوشی می کنید.
تحقیقات روی سلولهای عصبی ِبه اصطلاح آینه ای در قشر حرکتی پستانداران، همراه با مطالعات روی افرادی که رفتار دیگران را مشاهده میکنند، نشان میدهد که انقباضات عضلانی جزئی با تقلید ناخودآگاه همراه هستند.
رفتار یک شکارچی را در ذهن خود مجسم کنید: ساکت، دقیق، آرام و آمادهی حمله.
به صدا و تغییرات اصوات محیط زندگیتان دقت کنید. تمرین سایه صورتی را با یک دوست انجام دهید.
به دوستی که لبخند میزند نگاه کنید و به مثالها فکر کنید و ببینید برای رسیدن به قدرت های ذهنی با این سه تاکتیک تازه چه می توانید بکنید؟
- سایر حواس پنجگانهتان را تقویت کنید.
- به پژواکها و سایههای صوتی و تغییرات آن دقت کنید.
- از زبان بدن مردم به حالات درونیشان پی ببرید.
این هم از قسمت آخر نوشته! خوشحالیم که با ما همراه بودید تا با هم قدرت های مغزی مان را افزایش داده و بازدهیمان را بیش از اینها بالا ببریم!
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد جلسات درمانی و توانبخشی ذهن و کمک از یک مشاور حرفهای میتوانید با کلینیک ذهن آرا در تماس باشید.
برای رزرو وقت آنلاین اینجا کلیک کنید
اشتراک گذاری
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email