درمان حمایتی چیست؟!

بسیاری از افرادی که با یک بیماری روانی یا مشکلات عاطفی زندگی می کنند ممکن است در زندگی روزمره با چالش هایی روبرو شوند. زمانی که سلامت روانی شما در وضعیت مناسبی قرار ندارد ادامه حرکت رو به جلو می تواند دشوار باشد. به همین دلیل، بسیاری از افراد به درمان حمایتی نیاز دارند. این امر به ویژه برای بیمارانی که سیستم حمایت عاطفی خارجی قوی ندارند، صادق است.
همه افراد خانواده یا دوستانی ندارند که بتوانند به طور مداوم در شرایط سختی به آنها مراجعه کنند. این امر می‌تواند بهبودی از دوره‌های افسردگی یا انواع دیگر آشفتگی‌های عاطفی را سخت کند. خوشبختانه، نوعی درمان وجود دارد که برای کمک به بهبودی افراد و حمایت از آنها طراحی شده است. این به عنوان درمان حمایتی شناخته می شود.

اگر قبلاً در مورد درمان حمایتی نشنیده اید، این یک فرصت عالی تا اخر این مطلب با ما همراه باشید. ثابت شده است که این روش درمانی برای کمک به بسیاری از افراد برای حفظ سلامت روان ضروری است. این شامل بسیاری از تکنیک های درمانی و روش های حمایتی است. نگاهی به درمان حمایتی بیندازید تا بتوانید ببینید آیا شما یا کسی که می‌شناسید می‌توانید از این روش درمانی استفاده کنید.

درمان حمایتی شامل چه مواردی است؟

به بیان ساده، درمان حمایتی نوعی از درمان است که به بیماران کمک می کند تا مشکلات خود را به طور مؤثرتری مدیریت کنند. بسیاری از بیماران در زمان‌های خاصی دچار پریشانی عاطفی شدید می‌شوند. این می تواند زندگی روزمره را برای آنها دشوار کند. یک درمانگر حمایتی می تواند در کنار بیمار باشد تا به او آرامش دهد.
درمان حمایتی شکلی از گفتار درمانی است که در آن بیمار تشویق می شود که تخلیه کند. یک درمانگر به صحبت های بیمار گوش می دهد و سپس می تواند توصیه های مهمی در مورد نحوه برخورد با وضعیت ارائه دهد. این نوع درمان بسیار دلسوزانه است و برای تشویق طراحی شده است. ایده ارائه حمایت عاطفی برای بیمارانی است که دوران سختی را پشت سر می گذارند.

این نوع درمان به بیماران این توانایی را می دهد که آنچه را که در زندگی خود می گذرد بیان کنند. آنها خروجی خواهند داشت که در آن می توانند در مورد نارضایتی های خود صحبت کنند و می توانند وضوح را به دست آورند و امیدوارم با آنچه آنها را به چالش می کشد کنار بیایند. یک درمانگر حمایتی ممکن است بخواهد گاهی اوقات گوش دهد تا بینش بیشتری نسبت به شرایط و احساسات شما در مورد آنها به دست آورد. توصیه‌هایی که یک درمانگر می‌تواند ارائه دهد نیز برای کمک به بیماران برای عبور از این شرایط نیز مهم است.

درمان حمایتی در مقابل بینش درمانی

بسیاری از درمانگران بین درمان حمایتی و بینش درمانی تمایز قائل می شوند. درمان حمایتی بیشتر در مورد گوش دادن به صحبت های بیمار و حمایت از آنها است. در اشکال سنتی درمان، درمانگر ممکن است تمایل بیشتری داشته باشد تا برخی رفتارها را اصلاح کند یا بیمار را به سمت افکار یا رفتارهای سالم تر راهنمایی کند. این همیشه در طول جلسات درمان حمایتی صدق نمی کند.

ایده پشت درمان حمایتی این است که به بیماران راهی داده شود تا بتوانند خود و ناامیدی ها، غم ها، شادی ها و امیدهای خود را بیان کنند. برخی از مراجعان برای غلبه بر بعضی از مشکلات زندگی فقط نیاز دارند کسی را در کنار خود داشته باشند. داشتن یک درمانگر اختصاصی که مایل به گوش دادن و حضور فعال در آنجا باشد، اغلب برای ایجاد تغییر بزرگ در زندگی مراجع کافی است. به همین دلیل است که درمانگرانی که درمان حمایتی را انجام می‌دهند، اغلب قبل از تصمیم به مداخله به دقت فکر می‌کنند.

سبک های درمانی که در مورد مشاوره به بیمار هستند را می توان بینش درمانی در نظر گرفت. گاهی اوقات بینش درمانی و حمایتی دست به دست هم می دهند. اگرچه همیشه اینطور نیست. این امکان وجود دارد که یک بیمار به سادگی نیاز به دریافت حمایت عاطفی داشته باشد تا به او در عبور از یک مشکل خاص کمک کند. در این مورد، بینش ممکن است عنصر ضروری نباشد.
بینش درمانی فواید زیادی دارد. درمانگران می دانند که چگونه به هدایت بیماران در مسیری مطلوب تر، سالم تر یا پایدارتر کمک کنند.توصیه هایی که یک درمانگر می تواند به بیمار بدهد ممکن است منجر به مدیریت بهتر علائم منفی خود شود.

رواندرمانی حمایتی

کمک به بیماران برای مدیریت علائم

درمان حمایتی همچنین در مورد کمک به بیماران برای مدیریت علائم است. برخی از بیماران ممکن است دوره هایی مانند حملات پانیک را تجربه کنند و این می تواند مانع از آن شود که نتوانند زندگی خود را بدون درد زندگی کنند. برخی از درمانگران حمایتی بیشتر از درمانگران سنتی در دسترس بیماران خود خواهند بود. ممکن است مواردی وجود داشته باشد که بیمار به حمایت بیشتری نسبت به حالت عادی نیاز داشته باشد، بنابراین برای دریافت این حمایت باید اغلب به او کمک کند. یک درمانگر حمایتی یک گزینه عالی برای آنها است.

بیمارانی که دوران سختی را پشت سر می گذارند و فقط به طور موقت به کمک نیاز دارند، لزوماً برای درمانگر حمایتی مناسب نیستند. در هر صورت، درمانگران حمایتی تمام تلاش خود را می کنند تا به بیماران کمک کنند تا علائم خود را مدیریت کنند. اگر بیمار اضطراب شدیدی را تجربه می‌کند، ممکن است مداخله کند تا روش‌هایی را برای کمک به تحت کنترل درآوردن آن به او آموزش دهد. به همین ترتیب، کسانی که دچار افسردگی می شوند می توانند از مکانیسم های مقابله ای خاصی بهره مند شوند. همچنین می تواند مفید باشد که به سادگی روی ایجاد بهبودها و تغییرات در شرایط زندگی خود کار کنید.

برخی از درمانگران ممکن است تغییرات قابل توجهی در زندگی را در تلاش برای کمک به بیمار در جهت پیشرفت پیشنهاد دهند. نمونه هایی از تغییرات بزرگ زندگی می تواند تغییر در رژیم غذایی بیمار و توصیه به ورزش بیشتر باشد. حتی فعالیت‌هایی مانند ورزش می‌تواند راه بسیار خوبی برای بهبود خلق و خوی بیمار باشد و می‌تواند چیزهای خوشحال کننده‌ای را به او بدهد. یک درمانگر همچنین ممکن است بیمار را به سمت انجام کارهایی راهنمایی کند که این امکان را برای او فراهم کند تا افراد جدیدی را وارد زندگی خود کند.

یکی از دلایلی که افراد به دنبال درمان حمایتی هستند، نداشتن افراد حمایت کننده یا ثابت کافی در زندگی خود است. به همین دلیل، ممکن است بیمار تشویق شود تا دوستان جدیدی پیدا کند. آنها همچنین ممکن است تشویق شوند تا سرگرمی های جدید را امتحان کنند و کارهای جدید انجام دهند تا سرگرم شوند. ترویج مثبت اندیشی و شادی بخش بسیار مهمی از درمان حمایتی است. می تواند به بهبود زندگی اجتماعی بیمار منجر شود و این می تواند به بسیاری از مشکلات بیمار کمک کند.

آیا به درمان حمایتی نیاز دارم؟

تعیین اینکه آیا به درمان حمایتی نیاز دارید یا نه بسیار ساده است. اگر با مشکلات سلامت روانی دست و پنجه نرم می کنید که بر زندگی شما تأثیر منفی می گذارد، احتمالاً از درمان سود خواهید برد. کسانی که دیگران را ندارند تا برای حمایت عاطفی به آنها تکیه کنند، ممکن است نیاز به حمایت بیشتر از حد معمول از یک درمانگر داشته باشند، بنابراین یک درمانگر حمایتی ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد. بسیاری از روش های درمانی سنتی از چند روش درمانی حمایتی برای کمک به بیماران استفاده می کنند.

ترکیب روش‌های درمانی سنتی با تکنیک‌های حمایتی زمانی که بیمار به آن نیاز دارد، برای یک درمانگر غیرعادی نیست. درمانگران بسیار مراقب و همدل هستند. آنها می توانند چیزهای زیادی در مورد یک بیمار بگویند و می توانند از غریزه خود برای گرفتن بهترین تصمیمات ممکن برای بهبود شما استفاده کنند. اگر احساس می کنید به درمان نیاز دارید، ممکن است تحقیق در مورد برخی از گزینه های موجود برای شما مفید باشد.

اینکه آیا به درمان حمایتی نیاز دارید یا انواع سنتی‌تر درمان را می‌توان پس از شروع مشخص کرد. نکته مهم این است که به سادگی بدانید که تنها نیستید و می توانید پیشرفت کنید. زندگی ممکن است آن چیزی نباشد که شما در حال حاضر می خواهید. این بدان معنا نیست که نمی تواند بهتر شود. نترسید که امروز با یک درمانگر حرفه ای تماس بگیرید تا کمکی را که شایسته آن هستید دریافت کنید.

افرادی که میتوانند از رواندرمانی حمایتی استفاده کنند، عبارتند از:

  1. کسانی که در یک بحران حاد یا حالت موقت آشفتگی و ناتوانی مدارا به سر می­برند.
  2. بیماران دچار آسیب شدید مزمن با عملکرد ایگوی معیوب یا شکننده
  3. بیمارانی که نقائص شناختی و علایم جسمانی­شان آنها را آسیب پذیر نموده و به همین دلیل مناسب رویکرد بینش مدار نیستند.
  4. افرادی که از لحاظ روانی انگیزه لازم را ندارند، اما از لـحاظ روحی لزوماً در برابر یک رویکرد عمیق مقاومت نمی­کنند

تماس با یک درمانگر آنلاین را در نظر بگیرید

همچنین می توانید با یک درمانگر آنلاین تماس بگیرید. درمان آنلاین یک گزینه عالی برای اکثر افراد است. تا حدودی عملی تر از اکثر روش های درمانی سنتی است. برنامه منعطف تر خواهد بود و شما می توانید از همان درمان با کیفیت بالا لذت ببرید.
زمانی که به دنبال درمان آنلاین هستید، می‌توانید برای انواع مختلفی از مشکلات کمک بگیرید. چه با افسردگی شدید و چه در صورت داشتن اختلال اضطرابی، از صحبت با یک درمانگر آنلاین سود خواهید برد. مطالعات نشان داده اند که درمان شناختی رفتاری آنلاین در واقع برای درمان اضطراب و افسردگی موثرتر از مراقبت های اولیه پزشک است.

درمان حمایتی به صورت آنلاین در دسترس است، بنابراین می توانید بدون نیاز به ترک آسایش خانه خود کمک دریافت کنید. راهنما دیگر نیازی به رانندگی به دفتر یا یک دوره انتظار ندارد تا کسی بتواند شما را ببیند. این می تواند برای کسانی که با مشکلات شدید یا فوری دست و پنجه نرم می کنند عالی باشد. می‌توانید فوراً دریافت پشتیبانی آنلاین را آغاز کنید و در صورت گذراندن روزهای سخت همیشه می‌توانید با آن تماس بگیرین.

صحبت های یک مراجع در مورد روانشناس حمایتی «جولی در برخی از زمان‌ها و مسائل بسیار سخت، یار و پشتیبان من بوده است. او به شدت حمایت می‌کند و به من کمک کرد تا از سختی عبور کنم.»

3.5/5 - (2 امتیاز)
پیام بگذارید

اخبار، تخفیف و مطالب در اینستاگرام ذهن آرا