باور های غلط در رابطه با روان درمانی

روان درمانی

دلایل وجود باور های غلط روان درمانی

چرا باور های غلط روان درمانی وجود دارند؟ اگر اگر در زمینه بهداشت روان بیگانه هستید، بهتر است با خواندن این مقاله و با شرکت در جلسات روان درمانی به بهبود سلامت روان خود کمک کنید.

در دسترس ترین اطلاعات در مورد روان درمانی از تصاویر رسانه ای به دست می آید . تحقیقات نشان داده است که افراد براساس تصویرگری های تلویزیون و فیلم، انتظارات خود را از روان درمانی شکل می دهند.

انتظارات و باور های غلط روان درمانی

  • انتظار رفع سریع مشکل و اختلال را نداشته باشید.

تعداد بسیار محدودی از مشکلات وجود دارد که در یک جلسه روان درمانی به طور کامل مشکل فرد برطرف شود. (مخصوصا برخی فوبیاهای خاص در بزرگسالان ، نوجوانان و کودکان).

روان درمانی روان پویایی و روانکاوی، که بر کاوش خواسته ها و فرایندهای ناخودآگاه متمرکز است ، به احتمال زیاد به زمان بیشتری نیاز دارد.

  • روان درمانی می تواند یک تعهد کوتاه مدت یا بلند مدت باشد.

چندین قرار ملاقات معمولاً برای شما و درمانگر در نظر گرفته می شود، تا تعیین کند (با چه نوع درمانی) می توان مشکل شما حل شود.

از شما خواسته می شود در مورد نگرانی ها و مشکلاتی که شما را به فکر درمان انداخته است، صحبت شود. همچنین در رابطه با سوابق پزشکی شما، خانواده و نزدیکانتان سوال پرسیده می شود تا مشکل شما ریشه یابی شود و روان درمانی آغاز شود.

برای برخی از افراد صحبت کردن در مورد علائم و اختلالاتی شخصیتی آن ها کاملاً ناخوشایند است. درمقابل برای برخی، صحبت کردن در رابطه با مشکلی که دارند، بسیار تسکین دهنده است و به آن ها آرامش می دهد.

رواندرمانگر

وظائف درمانگر در جلسات روان درمانی

در بیشتر موارد، روند درمان آسان نخواهد بود، اما شما باید در نظر داشته باشید که شما در تمامی مراحل درمان تنها نخواهید بود و درمانگر در کنار شما خواهد بود تا مشکلتان درمان شود.

دلیل همکاری شما و درمانگر در جلسات روان درمانی

آگاهی بیشتری راجع به مشکل و اختلال شما و دلایل ایجاد آن به دست آورید. (به عنوان مثال ، طرز تفکر صحیح، رفتارهای اجتنابی، ابراز یا کنار آمدن با احساسات مختلف یا سبک ارتباطی).

درک این مطلب که می توانید با الگو قرار دادن افراد درست و راهکارهای منطقی روند بهبود خود را تسریع ببخشید.

شما با همکاری با درمانگر منتخب خود، روش های مختلف تفکر، کار، رابطه و کنار آمدن با مشکلات و در نهایت رفع آن ها را یافته و به کار می گیرید.

سختی های موقت رواندرمانی در مسیر بهبود اختلالات شخصیتی

در طول مسیر درمان، احتمالاً لحظاتی پیش می آید که  حتی نسبت به قبل  نه تنها احساس بهبود نمی کنید بلکه حس می کنید که روند درمان شما کاملا نزولی است.

به عنوان مثال صحبت کردن در مورد تجربه های دردناک با درمانگر ممکن است خواب را مختل کند. ممکن است به شما روشی پیشنهاد شود که دیگران با انجام آن احساس ناخوشایندی داشته باشند.

روبرو شدن با چیزی که از آن می ترسید

چه زمانی که مجبورید دستتان را در کلاس بالا بیاورید و چه تصمیم به طلاق بگیرید. می تواند در کوتاه مدت اضطراب بیشتری را در شما ایجاد کند. در این لحظات به یاد داشته باشید که تمامی افرادی که تجربه مشابه شما را داشته اند، مانند شما بوده اند و با گذشت زمان این لحظات سخت جای خود را به چیزهای بهتری می دهند.

باور های غلط در رابطه با روان درمانی

باور های غلط در رابطه با روان درمانی | صحبت با درمانگر در جلسات روان درمانی مانند صحبت با یک دوست نیست.

رابطه درمانگر با بیمار با سایر روابط متفاوت است. این رابطه متقابل نیست، یک “خیابان دو طرفه” نیست. شما به احتمال زیاد جزئیات روابط و مشکلات خود را با پزشک خود در میان خواهید گذاشت.

درمانگر شما محدودیت هایی را در مورد این که چه زمانی چه اطلاعاتی را با او در میان بگذارید تعیین می کند تا بتواند در جایی که لازم است – روی شما و اهداف شما – تمرکز داشته باشد. همچنین در برخی از انواع روش های روان درمانی، بتواند به شما کمک کند که  مفروضات خود را درک کنید.

درمان فقط برای مشکلات واقعا جدی است

درمان اغلب به عنوان آخرین گزینه در نظر گرفته می شود، مانند زمانی که افراد مشکلات جدی دارند، در بحران هستند یا به تازگی دچار شکست شده اند.

در حقیقت، رواندرمانی می تواند به افراد با نیازهای مختلف کمک کند. به عنوان مثال، طبق انجمن روانپزشکی آمریکا، روان درمانی می تواند به موارد زیر کمک کند:

  • شرایط رایج سلامت روان، مانند افسردگی و اختلالات اضطرابی
  • مدیریت احساسات غم و اندوه، مانند پس از از دست دادن یکی از عزیزان یا داشتن یک بیماری پزشکی
  • مقابله با انواع مختلف تروما
  • مقابله با چالش های پیمایش در زندگی روزمره

به‌علاوه، روان‌درمانی با حمایت از شما در موارد زیر می‌تواند به شما در ایجاد یک زندگی رضایت‌بخش‌تر و معنادارتر کمک کند:

  • دستیابی به اهداف حرفه ای و شخصی
  • مهارت های ارتباطی خود را بهبود بخشید
  • به دست آوردن درک عمیق تر از خود
  • افزایش عزت نفس شما
  • ایجاد روابط قوی تر و مرتبط تر
  • مدیریت استرس
  • ایجاد عادات سالم

افراد زیادی به رواندرمانی مراجعه نمی کنند!

این افسانه همچنان ادامه دارد زیرا همه راحت نیستند به دیگران بگویند که به درمان می روند. در حالی که برچسب های در مورد درمان در حال کاهش است، دیدن یک درمانگر هنوز متفاوت از کار با یک مربی تناسب اندام، متخصص تغذیه، فیزیوتراپیست یا طب سوزنی است.

با این حال، بسیاری از افراد در درمان شرکت می کنند. بر اساس نتایج نظرسنجی ملی مرکز کنترل بیماری (CDC)، 9.5٪ از بزرگسالان ایالات متحده با یک درمانگر یا مشاور در سال 2019 کار می کردند.

به دلیل همه‌گیری و افزایش گزینه‌های مشاوره آنلاین، این تعداد احتمالاً به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

همه درمان ها یکسان است

برای افراد غیرمعمول نیست که یک نوع درمان را امتحان کنند، و اگر با نیازهایشان مطابقت نداشته باشد، تصور کنند که همه درمان‌ها مؤثر نیستند. رفتن به رواندرمانی یک تصمیم بزرگ است، بنابراین زمانی که کار نمی کند، ناامید کننده است. و ممکن است تلاش دوباره سخت باشد.

اما نکته اینجاست: انواع مختلفی از درمان وجود دارد، و ممکن است برای یافتن بهترین روش برای شما، آزمون و خطا طول بکشد.

به عنوان مثال، رفتار درمانی دیالکتیکی (DBT) ممکن است به فردی که در مواجهه با احساسات شدید و احساس متزلزل از خود مشکل دارد، کمک کند. درمان شناختی رفتاری (CBT) بر تغییر افکار غیر مفید و منفی تمرکز دارد که ممکن است اضطراب یا افسردگی شما را تقویت کند.

زمانی که با درمانگری کار می‌کنید که مناسب شماست، درمان مؤثرتر است.

ارائه راهکار توسط درمانگر

PSYCHOtherapy

درمانگر شما معمولاً به شما نمی گوید دقیقاً چه کاری باید انجام دهید ، چه تصمیمی بگیرید یا اینکه انتخاب “درستی” کرده اید.

درمانگر شما احتمالا به طور مستقیم از عواقب انتخاب شما پیروی نخواهد کرد، او معمولاً از آموزش آشکار خودداری می کند. (مطمئناً استثنائاتی در این مورد وجود دارد )

درمانگر در جلسات روان درمانی به جای این که به شما بگوید که دقیقا چه کاری انجام دهید، با پرسیدن سوالات متعددی به شما کمک می کند بهترین راه را با صلاح دید خود انتخاب کنید.

درمانگر گزینه های انتخابی شما را از ابعاد مختلف بررسی می کند و به شما بازمیگرداند، این کار باعث می شود که نظریات خود را از دیگری شنیده و با دیدگاه دیگری آن را تحلیل کنید.

درمانگر ممکن است شما را راهنمایی کند تا گزینه های دیگری را که به ذهن شما نرسیده است را در نظر بگیرید یا به عواقب مثبت و منفی  آن ها فکر کنید.

پیدا کردن مشاور خوب و حرفه‌ای مرکز مشاوره‌ای که بهترین خدمات را به شما ارائه دهد می‌تواند معضل بزرگی باشد. خصوصا اگر برای بار اول می‌خواهید به روان درمانگر مراجعه کنید. شما می‌توانید برای مشورت و کسب اطلاعات بیشتر درمورد مراکز مشاوره خوب در شمال و شرق تهران در زمینه روان درمانی با کلینیک ذهن آرا تماس بگیرید.

امتیاز دهید.
نوشتن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

CAPTCHA ImageChange Image