مشاوره کنکور تجربی و کنکور انسانی

آیا مشاوره کنکور گرفتن مفید است یا خیر؟ مشاوره کنکور تجربی و کنکور انسانی

 این سوال مانند این است که بپرسیم چاقو برای انسان ها خطرناک است یا خیر؟ یک چاقو می تواند در دست یک جراح باشد و جان یک انسان را نجات دهد یا می تواند در دست یک قاتل باشد و باعث مرگ یک انسان شود. ساده تر بگوییم مشاور کنکور مانند این چاقو می ماند یعنی اگر مشاور شما معمولی یا خوب باشد تاثیر بسیار مثبتی روی شما می گذارد اما اگر کسی باشد که نتواند شما را راهنمایی کند و با حرف های نادرستش شما را گمراه کند بی شک شکست بزرگی خواهید خورد. از بین رشته های مختلف این روزها مشاوره کنکور تجربی و مشاوره کنکور انسانی از تقاضای زیادی برخوردار است.

زندگی شما به کنکور بستگی ندارد

 زندگی شما به کنکور بستگی ندارد و متاسفانه خیلی از مشاوران و بازاریابان کنکور این حرف بسیار نادرست را در ذهن عموم و خانواده ها و حتی دانش آموزان حک کرده اند که زندگی شما بستگی به کنکور دارد و باید حتما در آن موفق شوید درحالی که این حرف کاملا نادرست می باشد زیرا عملا اثبات شده ما رتبه های برتر بسیار زیادی داشته ایم اما متاسفانه موفق نشدند یا خیلی از این افراد دچار اعتیار یا افسردگی و خودکشی شدند و نتوانستند شغل مناسب یا مورد نظر خود را داشته باشند.

نگران رتبه کنکور خود نباشید!

درحال حاظر که افراد موفق زیادی را چه در ایران و چه در خارج از کشور می شناسیم که مدرک تحصیلی بالایی نداردند اما توانسته اند به موفقیت های بزرگی برسند.بنابرین اگر حتی رتبه 500 هزار شدید دلیل نمی شود که خود را ببازید و بگویید من نمیتوانم زندگی خوبی داشته باشم یا هیچ وقت قرار نیست در زندگی ام موفق باشم .این موضوعات یک بهانه بسیار راحت برای افرادیست که نمی خواهند تلاش کنند بنابراین از موضوع اصلی فاصله نمیگیریم و به قضیه مشاوره و مشاور بسیار عالی برای کنکور بر میگردیم.

مشاور کنکور حتما نباید پزشک باشد!

متاسفانه خیلی از افرادی که رتبه های بسیار عالی در کنکور کسب کرده اند تصور می کنند می توانند مشاور کنکور خوبی باشند درحالی که این حرف کاملا نادرست و بسیار خطرناک است! مشاور خوب فردی است که رشته آن مشاوره و روانشناسی باشد نه پزشکی و دندان پزشکی تا بتواند مشاوره کنکور بسیار خوبی به شما ارائه دهد.

مشاوره کنکور تجربی

مشاور خوب کسی نیست که روش های درس خواندن خودش را به شما یاد دهد بلکه کسی می باشد که بتواند به شما کمک کند شیوه درس خواندن خود را پیدا کنید و با آن شیوه بتوانید ساعت مطالعه خود را با بازدهی بالا بیشتر کنید. در غیر این صورت اگر کسی بخواهد به شما روش های شخصی خودش را بگوید بر اساس اینکه او با این روش ها توانسته است رتبه خوبی به دست آورد و قبول شود کاملا اشتباه می باشد زیرا شما کاملا با دیگران تفاوت دارید و باید شیوه های درسی مخصوص به خود را پیدا کنید.

بنابراین فردی که قرار است به شما مشاوره کنکور بدهد باید مشاور کنکور با تجربه ای باشد.

ویژگی های مشاور کنکور

بحث بعدی ما که بسیار حائز اهمیت است ویژگی مشاور کنکور می باشد زیرا بسیاری از مشاوران با سابقه در قبال پولی که می گیرند خدمات خوبی به مراجعه کننده ارائه نمی دهند یا خدمات بیش از اندازه ای ارائه می دهند. منظور از خدمات بیش از حد این است که یک مشاور به طور میانگین نباید بیشتر از هفته ای 7 ساعت وقت شما را بگیرد. زیرا در غیر اینصورت بی دلیل زیاد با شما حرف می زند و باعث گرفتن وقت ارزشمند شما خواهد شد! و البته خدمات کم هم به این معنیست که در روز نباید کم تر از پانزده دقیقه با شما وقت بگذارد و به طور میانگین مشاور خوب کسی است که روزانه 30 تا 60 دقیقه برای شما وقت بگذارد.

برنامه ریزی مشاوره کنکور

 یک مشاور کنکور نباید خودش برای شما برنامه طرح کند بلکه باید به شما آموزش دهد که چگونه خودتان برنامه ای بر اساس نیاز های خود طرح کنید و به شما یاد دهد که چطور به این برنامه پایبند باشید و انگیزه خود را از دست ندهید. برای مثال یکی از بهترین راه ها برای پایبندی به برنامه این است 45 دقیقه درس بخوانید و 15 دقیقه استراحت کنید زیرا استراحت کم باعث می شود شما خواب آلود و بی انگیزه شوید و مباحث را به خوبی یاد نگیرید. مشاور خوب باید به شما بگوید که روزانه 30 تا 60 دقیقه ورزش کنید یا یک بازی غیر مجازی انجام دهید که از آن لذت ببرید مثل بیرون رفتن با دوستان یا هرچیزی که شما دوست دارید.

پشت سر هم یک چیز را نخوانید

مشاوره کنکور باید به شما بگوید که در روز بیش از سه درس را بخوانید نه اینکه یک روز پشت سر هم وقت بگذارید و در طول روز فقط روی یک درس کار کنید که این کار بسیار اشتباه است و متاسفانه برخی از مشاوران معتقد هستند که اگر فرد یک درس را پشت سر هم بخواند بهتر یاد می گیرد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد حدود ۹۰ درصد از داوطلبین قبول‌شده در رشته‌های پرطرفدار از مشاوران بهره برده‌اند.

آیا همه‌ی داوطلبان به مشاوره کنکور نیاز دارند؟

قبل از همه چیز باید بدانید که تنها ۲ درصد از داوطلبان کنکور در رشته‌های پرطرفدار و محبوب خود قبول می‌شوند

این موضوع نشان می‌دهد که برای قبولی در یک رشته‌ی خوب و مناسب شخصیت‌تان، باید از ۹۸ درصد داوطلبین دیگر جلو باشید و این کار تنها در ۴ ساعت جلسه‌ی کنکور خلاصه نمی‌شود، بلکه شامل تمام طول دوران تحصیل و به خصوص سال آخر قبل از کنکور است. مطالعه‌ی هزاران صفحه کتاب و زدن انواع تست‌ها به صورت غیراصولی فایده‌ای ندارد و شما را از مسیر موفقیت در کنکور دور خواهد کرد. انجام مشاوره کنکور برای دانش‌آموزانی که از انگیزه‌ی کمی برای خواندن دروس برخوردارند، خیلی مهم است. بعضی از افراد به علت برخی مسائل روحی و عاطفی یا خانوادگی بعد از مدتی مطالعه دچار افت تحصیلی می‌شوند که دلیل آن کم شدن انگیزه‌ی این افراد برای ادامه‌ مسیر است. این افراد بیش از هرکسی نیاز به حضور یک مشاور در کنار خود دارند تا بتوانند با انرژی و انگیزه‌ی کافی تا روز کنکور به تلاش خود ادامه دهند.

یک مشاوره‌ کنکور کاربردی باید حاوی چه نکاتی باید باشد؟

یک مشاوره‌ کنکور خوب به مشاوره‌ای گفته می‌شود که بتواند مسیر درست را به دانش‌آموز نشان دهد تا خود داوطلب با توجه به ویژگی‌های زندگی خود و اهدافش بتواند در مسیر درست گام بردارد. اینکه مشاور برای هر دقیقه از زمان شما برنامه داشته باشد، زیاد هم خوب و مفید نیست. هر فرد باید احساس مسئولیت نسبت به آینده‌ی خود داشته باشد و بتواند بدون نیاز به یک نگهبان ۲۴ ساعته، بهترین عملکرد را ارائه کند. یک مشاوره‌ی خوب باید حاوی اطلاعاتی جهت شناسایی اهداف، برنامه‌ریزی و مدیریت زمان، مطالعه‌ی صحیح دروس، شناسایی کتاب‌های مکمل مفید، شناسایی آزمون‌های مفید و مناسب فرد، ایجاد انگیزه و روحیه باشد. با استفاده از اطلاعات فوق، دانش‌آموزان می‌توانند نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند و با بهره‌گیری از امکانات موجود در زندگی خویش، بهترین نتیجه را بگیرند.

ضرورت مشاوره کنکور با افراد کاردان

با داغ شدن بازار کنکور افراد کم‌سواد و بی‌تجربه سعی در سود جویی از این فضا برای کسب منافع شخصی خود دارند. شناسایی این افراد شاید برای شما سخت باشد، اما بهتر است در این راه از دوستان و آشنایان با تجربه‌ی خود کمک بگیرید و سایت‌ها و مراکز معتبر را شناسایی کنید. فردی که خود مسیری را طی نکرده باشد نمی‌تواند از دست‌اندازهای مسیر بگوید. پس فردی که برای مشاوره کنکور انتخاب می‌کنید باید فردی موفق و تحصیل‌کرده باشد، علاوه بر این، صلاحیت لازم برای مشاوره و راهنمایی کردن دیگران را داشته باشد، در این صورت است که می‌تواند نیازها و مشکلات راه را به شما نشان دهد. در درجه‌ی دوم شخصی که اقدام به مشاوره می‌کند باید با اصول مشاوره آشنا باشد و پیگیری مناسبی داشته باشد تا فرد مشاوره گیرنده انگیزه‌ی خود را از دست ندهد. یک مشاور باید پر انرژی باشد و اطلاعات کافی در مورد دروس، رشته‌ها و مسائل مربوط با کنکور داشته باشد تا بتواند اطلاعات صحیحی را در اختیار شما قرار دهد همچنین باتجربه باشد تا بتواند از تجربیات خود و سایر مخاطبانش، برای شما مثال‌های واقعی و مفید بیان کند. باید با منابع کمک درسی، انواع تست‌ها، آزمون‌های آزمایشی، تشریح آزمون‌ها آشنا باشد و در برطرف کردن نقص‌ها و ارائه‌ی راه‌حل‌های مفید توانایی کافی داشته باشد.

آیا مطالعه به تنهایی کافی است؟

مطالعه‌ی کتاب‌های درسی برای امتحان‌های عادی در دبیرستان می‌تواند مفید باشد، اما برای کنکور نمی توان تنها با اکتفا کردن به کتاب های درسی انتظار موفقیت داشت در نتیجه مشاور کنکور شما باید اطلاعات کاملی در مورد کتاب های درسی و کمک آموزشی و تست داشته باشد. یک مطالعه‌ی خشک‌وخالی بدون یادآوری، خلاصه‌برداری، مرور و آزمون‌هایی که موجب تثبیت مطالعات در ذهن می‌شود، هیچ تأثیری در موفقیت شما در کنکور نخواهد داشت.

پیش‌بینی اهداف و مشخص کردن مسیر با مشاوره

رتبه نخست رشته علوم تجربی در آزمون سراسری نودوپنج، دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه شریف بود. این جمله شاید به تنهایی برای شناسایی و تشخیص استعدادها و مهارت‌ها کافی باشد. قبل از انتخاب رشته‌ی تحصیلی شناخت و کشف استعدادها یک امر ضروری و حیاتی است. این تنها یک مثال از هزاران مثال مشابه است که دانش‌آموزان بدون توجه به استعداد، رشته‌ی تحصیلی خود را انتخاب می‌کنند و شاید هیچ‌وقت دلیل عدم موفقیت‌ها و نارضایتی‌های خود از شغل و زندگی را متوجه نشوند. اما باز هم برای کشف استعدادها دیر نشده است بعد از شناسایی استعدادها نوبت به تشخیص اهداف می‌رسد. اهداف خیلی مهم هستند. داشتن هدف، انگیزه‌ی فرد را برای تلاش بالا می‌برد.

اما چگونه می‌توان هدف را تعیین کرد؟

در این مرحله نیاز به یک مشاور کنکور معتبر و خبره دارید که با توجه به ویژگی‌های شخصیتی، استعدادها و نیازها و در صدر آن، علاقه‌ی شما یک هدف برایتان تعیین کند. هدفی که نه زیاد دست‌نیافتنی و خیالی باشد و نه خیلی کوچک و بی‌ارزش که انگیزه‌ی شما را صفر کند. هدفی که با مشاوره مشخص می‌شود و یک مسیر کلی برای شما ترسیم می‌کند که می‌تواند برای شما مفید باشد. برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت می‌تواند بسیاری از سردرگمی‌های شما را کاهش دهد. هدف و مسیری که با توجه به نیازها، علاقه و استعدادهای شما تعیین شود از شکست و عدم موفقیت جلوگیری می‌کند.

مدیریت زمان در کنکور

مدیریت زمان در کنکور

بعد از تعیین اهداف نوبت به مدیریت زمان می‌رسد. روزهای باقی‌مانده تا کنکور که هر ساعتش برای داوطلب ارزش فراوانی دارد از اهمیت بالایی برخوردارند. بعضی از داوطلبین احساس می‌کنند نیازی به مطالعه‌ی زیاد ندارند. بعضی دیگر نمی‌دانند چه زمان یادآوری و مرور فرا می‌رسد. این نکات بسیار مهم هستند. یاد گرفتن دروس بدون یادآوری، مساوی با نخواندن آن‌هاست به همین دلیل مرور و تثبیت دروس قبل از کنکور از اهمیت بالایی برخوردار است.

آیا باید از تفریح دست کشید؟ یا تمام طول روز را باید درس خواند؟ مطالعه در روز یا شب کدام می‌تواند تأثیر خوبی در یادگیری داشته باشد؟

جواب این سؤالات در دستان مشاوری است که ویژگی‌های شخصیتی و اهداف و نیازهای شما را می‌شناسد. در این دوران داوطلبین نباید تنها به درس خواندن مشغول باشند و تفریح و وزرش را به کل از برنامه‌ی زندگی خود حذف کنند. این امر موجب خستگی و کم شدن انگیزه‌ی فرد می‌شود. مطالعه در برخی ساعت‌های روز مانند صبح‌ها با توجه به بررسی‌ها تأثیر زیادی در یادگیری فرد دارد که نباید این نکات مهم را فراموش کرد. یک ساعت مطالعه در زمان مناسب می‌تواند از ساعت‌ها مطالعه در زمان نامناسب بهتر باشد. این نکته را نیز فراموش نکنید کیفیت مطالعه بهتر از کمیت آن است. مدیریت زمان را جدی بگیرید و بهترین بهره را از زمان خود ببرید.

اهمیت یادگیری مهارت‌های مطالعه

یک مشاور کنکور خوب باید بتواند در این زمینه به دانش‌آموزان کمک کند. مطالعه‌ی دروس تنها با روخوانی کردن یا حفظ کردن و یا حل معادلات درسی نمی‌تواند ضامن موفقیت فرد باشد. هر مبحث و هر درسی نوع مطالعه‌ی خاص خودش را می‌طلبد، که بدون توجه به آن یادگیری سخت خواهد بود و زمان زیادی را خواهد گرفت. یا برای انجام تست‌زنی توجه به پیش‌نیازهای درسی مهم است. نکته برداری و خلاصه‌نویسی نیز در یادگیری یک مبحث مفید است. یادگیری مهارت‌های مطالعه و تست‌زنی بسیار حائز اهمیت است و می‌تواند موفقیت شما را بالا ببرد. مهم‌ترین عامل برای داشتن ساعت مطالعه بالا و مداوم، حفظ انگیزه است که مستلزم مشاوره انگیزشی تحصیلی است.یکی از بهترین راهکارها برای ایجاد و حفظ انگیزه به‌صورت مداوم، داشتن مشاوره کنکور پر انرژی است که همیشه مشوق شما در مسیر مطالعه برای کنکور باشد.

یافتن علل افت تحصیلی

یکی دیگر از وظایف مشاور کنکور ارائه‌ی راهکارهایی برای افزایش ساعات مطالعه در دانش‌آموزان است. برخی افراد ممکن است به دلیل برخی اخلاق و خصوصیات خود مانند وابستگی به فضای مجازی و اتلاف وقت در اینترنت، عدم تمرکز و مطالعه‌ی نامناسب، حواس‌پرتی‌های مختلف، پرخوابی یا زمان نامناسب خواب، و ده‌ها دلیل دیگر ساعات مطالعه‌ی کم یا نامناسبی داشته باشند و نتوانند نتیجه‌ مطلوبی بگیرند. یک مشاوره کنکور خوب باید بتواند با بررسی و یافتن این عوامل و ارائه‌ی راهکار مناسب تأثیر این عوامل را به حداکثر برساند.

منابع کمک درسی و تست‌های مفید

علاوه بر مطالعه، فرد باید بتواند با منابع کمک درسی مناسب اطلاعات درسی خود را افزایش دهد تا تسلط بیشتری بر دروس داشته باشد. تست‌های مکمل در کنار منابع کمک درسی از اهمیت بالایی برخوردارند و فرد می‌تواند بعد از مطالعه برای پی بردن به کیفیت آموخته‌های خود از تست‌های مناسب استفاده کند. اما باید توجه داشته باشیم این منابع و تست‌ها معتبر باشند و توسط افراد و مراکز معتبری تهیه شده و نزدیکی زیادی به سؤالات کنکور سال‌های قبل داشته باشند. نه زیاد سخت باشند تا انگیزه‌ی فرد را از بین ببرند و فرد را نا امید کنند و نه بسیار راحت باشند تا در فرد اعتمادبه‌نفس کاذب ایجاد کنند. اینجا نیز نیاز به یک مشاوره کنکور احساس می‌شود. یک مشاور کنکور خوب باید بتواند تسلط کافی بر این منابع داشته باشد تا بتواند بهترین‌ها را به داوطلبین با توجه به نیاز ارائه دهد. زمان استفاده از این منابع و تست‌ها، چگونگی استفاده از آن‌ها، شناسایی منابع معتبر و معرفی آن‌ها و پیگیری‌های لازم از وظایف یک مشاوره‌ی صحیح است.

آیا آزمون‌های آزمایشی تجربی و انسانی می‌تواند مفید باشد؟

شما با شرکت در یک آزمون آزمایشی هم روند مطالعاتی بهتر و منسجم‌تری پیدا خواهید کرد، هم با سایر رقبای خود از سراسر کشور مورد سنجش و ارزیابی قرار خواهید گرفت. شرکت در این آزمون‌ها باعث می شود شما بتوانید از نقاط قوت و ضعف خود آگاهی پیدا کنید و برای بهبودی آنها تلاش کنید. مدیریت زمان در جلسه‌ی کنکور و اختصاص زمان کافی به هر کدام از دروس عمومی و اختصاصی و کم نیاوردن وقت بسیار مهم است که فرد با شرکت در این آزمون‌ها می‌تواند در این زمینه تسلط کافی پیدا کند، که این امر از نقاط قوت شرکت در آزمون‌ها بشمار می‌رود. آزمون‌ها با توجه به نوع سؤالات کنکور سال‌های گذشته تهیه و ارائه می‌شوند. شرکت در این آزمون‌ها کاملاً اختیاری است و ضرورتی ندارد، اما با توجه به نیاز دانش‌آموزان به ارزیابی مطالعات خود و قرار گرفتن در فضای شبیه کنکور، شرکت در این آزمون‌ها می‌تواند بسیار مفید باشد.

آزمون‌های زیادی در سطح کشور با عنوان کنکور تجربی آزمایشی و کنکور انسانی آزمایشی ارائه می‌شوند و هر کدام مزایا و معایب خود را دارند که داوطلبین باید با مشورت و بررسی شرایط زندگی خود به انتخاب یکی از آن‌ها اقدام کنند. توجه کنید اگر در آزمون‌های آزمایشی شرکت نمی‌کنید حتماً هر چند وقت یک‌بار از خودتان یک آزمون زمان‌دار بگیرید تا بتوانید بهتر زمان را مدیریت کنید. برخی آزمون‌ها سؤالات بسیار سخت‌تر از معمول دارند. این چنین آزمون‌هایی نه‌تنها مفید نیستند بلکه در روحیه‌ی دانش‌آموزان تأثیر بدی می‌گذارند. سؤالات آزمون باید تا حد ممکن مشابه سؤالات آزمون‌های کنکور باشند تا بیشترین تأثیر مثبت را بگذارند.

تحلیل این آزمون‌ها نیز حائز اهمیت است اگر خودتان توانایی تحلیل آن را ندارید حتماً از مشاور خود در این امر کمک بخواهید. تحلیل کارنامه، تراز و درصد هر درس می‌تواند شما را با توانایی و ضعفتان روبرو سازد و نیاز شما برای افزایش ساعات مطالعه در هر مبحث یا تغییر روش مطالعه‌ی دروس را برای شما آشکار سازد. کانون قلم چی، گزینه دو، سازمان سنجش و گاج از مراکزی هستند که آزمون‌های معتبری در سطح کشور برگزار می‌کنند که در این میان آزمون‌های قلم چی از سطح آماری بالایی نسبت به بقیه برخوردارند.

جمع‌بندی و مرور دروس

یکی از کارهای بسیار مهمی که همه داوطلبان کنکور، دقت کنید همه داوطلبان کنکور، باید حتماً به آن توجه کرده و بخشی از برنامه مطالعاتی خود را برای این کار مهم در نظر بگیرند، مرور است. از نظر تمام مشاوران کنکور و کنکوری‌ های موفق، مرور کردن، یکی از راه‌ های مهم تثبیت دانسته‌ها و مطالعات قبلی برای کنکور است. آشنایی با نقاط ضعف و قوت، جلوگیری از تکرار آموخته‌ها، تثبیت اطلاعات در ذهن، حل مشکل فراموشی، آمادگی برای آزمون اصلی، انسجام ذهنی و … از جمله فواید مهم مرور کردن است.

به‌طورکلی باید گفت هدف از جمع‌بندی و مرور در واقع ساماندهی داده‌ها و اطلاعاتی است که در طول چندین ماه مطالعه وارد مغز کرده‌اید. در واقع اگر شما تا روز کنکور فقط مطالب جدید را بخوانید و هیچ مروری بر مطالب قبلی نداشته باشید ممکن است مطالب قبلی را فراموش کنید. مرور دروس باعث می‌شود مطالب به صورت منظم در ذهن داوطلب سامان‌دهی شود و در جلسه‌ی کنکور سریع مورد ارزیابی و استفاده قرار گیرد. توجه داشته باشید که یادگیری شصت درصد مطالب با عمق نود یا صد درصد، بهتر از یادگیری صد درصد مطالب با عمق شصت درصد است. زمان و نحوه‌ی مرور کردن دروس به توانایی و یادگیری‌های شما و نظر مشاورتان بستگی دارد. مشاور باید بتواند زمان و نحوه‌ی مرور مناسب را برای شما معین کند.

برگزاری جلسات مشاوره کنکور همراه با والدین

شاید در نگاه اول این نکته بسیار مورد توجه قرار نگیرد، اما باید بدانید آشنایی خانواده‌ها از توانایی و نقاط قوت و ضعف فرزندانشان می‌تواند در این مسیر کمک شایانی به داوطلبین بکند. شاید مشاور کنکور شما هر لحظه در کنار شما نباشد اما اگر خانواده به اهمیت حمایت و وظایف خودشان در قبال فرزندانشان پی ببرند می‌توانند همانند مشاور در کنار شما باشند. کمک به والدین برای شناسایی دقیق‌تر توانایی‌های فرزندانشان و فراهم نمودن بستر مناسب برای رشد و شکوفایی آن‌ها می‌تواند در موفقیت آن‌ها نقش بسزایی داشته باشد. بستر مناسب یعنی ایجاد فضای آرام و بی استرس، انگیزه دهی و تشویق مناسب و به‌جا، تغذیه‌ی مناسب، حمایت و پشتیبانی از فرزند در هر شرایط را شامل می‌شود. خانواده‌های بی‌اطلاع و کم‌توجه به موفقیت فرزند می‌توانند انگیزه‌ی دانش‌آموزان را برای موفقیت پایین بیاورند و استرس آن‌ها را بیشتر کنند. ازاین‌رو در فرآیند مشاوره تحصیلی، لزوم انجام مشاوره کنکور با والدین اهمیت خاصی پیدا می‌کند.

افزایش انگیزه و اعتمادبه‌نفس

نخستین قدم شما برای افزایش اعتمادبه‌نفس شناخت خود واقعی و توانمندی‌های خودتان است. اما اغلب داوطلبین کنکور بیشتر روی نکات ضعف خود توجه می‌کنند و از هر فرصتی برای سرزنش خود استفاده می‌کنند. هر چیزی در حد تعادل خوب و مفید است. برخی داوطلبان نمی‌توانند تا زمان کنکور تمام مباحث درسی را مطالعه کنند و در نهایت با اعتمادبه‌نفس کمی در جلسه کنکور حاضر می‌شوند و این امر می‌تواند حتی موجب فراموشی مطالب خوانده‌شده، استرس و ناامیدی آن‌ها شود. برخی نیز آن‌قدر بر مطالب تسلط دارند که کنکور را جدی نمی‌گیرند و با اعتمادبه‌نفس کاذب و بی‌دقتی زیاد به سؤالات پاسخ می‌دهند. یک مشاور باید با توجه به وضعیتتان شما را راهنمایی کند و در افزایش انگیزه و اعتمادبه‌نفس شما را یاری دهد.

هر شخصی مسئولیت کارها و آینده‌ی خویش را بر عهده دارد و هیچ‌کس بهتر از خودتان از ویژگی‌های ذاتی و شخصیت شما آگاه نیست. پس قبل از هر چیز، خودتان برای خودتان آینده‌ای را که دوست دارید ترسیم کنید و برای رسیدن به آن تمام تلاش خود را انجام دهید و در این راه از مشاوران خبره نیز بهره ببرید.

امتیاز دهید.
نوشتن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

404 Not Found

404 Not Found


nginx/1.18.0