شماره روانشناس خوب، کودک و خانواده

شماره روانشناس! هر روانشناسی که روانشناس نیست! با توجه به افزایش روز به روز افرادی که ادعای روانشناس بودن می کنند و در فضای مجازی شماره خود را منتشر می کنند ضروری دانستیم تا قوانین موجود و تصویب شده از جانب بُورد روانشناسی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهم. برای تهیه نسخه انگلیسی آن می توانید مستقیما به سایت بُورد روانشناسی مراجعه کنید.

شماره روانشناس خوب در تهران

در صورتی که درگیر مشکلاتی از قبیل اضطراب، افسردگی، وسواس، اعتیاد، مسائل زوجی و ارتباط و ازدواج، استرس، فوبیا، مشکلات جنسی و… هستید، می‌توانید در این صفحه از میان بهترین روانشناسان تهران، فرد مناسب خود را انتخاب کرده و با مراجعه به یک مشاور، روانشناس خوب، مشکل خود را درمان کنید.

اگر به دنبال شماره مشاور یا شماره روانشناس خوب در تهران هستید. در ادامه با ما همراه باشید و با شماره های زیر تماس حاصل نمایید تا کارشناسان ما باتوجه به مشکل شما، بهترین متخصص روانشناسی را به شما پیشنهاد دهند. شماره روانشناس کودک، شماره روانشناس خانواده، شماره روانشناس خوب

شماره روانشناس در تهران

روانشناس خوب کیست؟ شماره روانشناس آنلاین

در ایران کسی که به عنوان روانشناس مستقلاً می تواند با مراجعین کار کند کسی است که از یک دانشگاه قابل قبول درجه دکتری یا کارشناسی ارشد داشته و مصاحبه حرفه ای سازمان نظام روانشناسی یا سازمان بهزیستی کشور را قبول شده باشد. اگر چه جواز روانشناسی در فرم عمومی اجازه می دهد که روانشناس در زمینه های مختلف مانند: تست و سنجش روانشناسی، نوروفیدبک، ارزیابی قیومیت و حق سرپرستی کودکان، روانشناس کودک، هیپنوتیزم و رواندرمانی فعالیت داشته باشد. ولی روانشناس خوب برای کاربرد این شیوه ها، باید آموزش های لازم و تخصصی را ببیند و با اطلاعات جدید در ان زمینه آشنا باشد. روانشناس هر چند سال یکبار باید جواز کار خود را تمدید کند و این تمدید کردن مستلزم بروز کردن دانش است.

بسیار مهم است که مطمئن شوید روانشناس جواز کار معتبر دارد. بورد روانشناسی توصیه می کند که در اولین جلسه ملاقات با روانشناس خوب سئوالات زیر را به صورت مصاحبه با او مطرح کنید، کاری که باید برای همه خدمات مهم خصوصی انجام داد.

سئوالاتی از قبیل:

  • دانشگاهی که روانشناس مدرک دکتری خود را گرفته
  • سال فارغ التحصیلی و زمینه تخصصی
  • در زمینه مشکل شما چقدر تجربه دارد؟
  • زمان تقریبی که درمان طول خواهد کشید؟
  • اینکه روانشناس با رده سنی خاص، اقلیت های نژادی و جنسیت مراجع راحت است یا نه؟
  • تألیفات و پژوهش های روانشناس
  • اینکه روانشناس با روانپزشک و یا طبیبی همکاری دارد تا در صورت نیاز دارو درمانی شما را بر عهده بگیرد.
  • اینکه ساعات کار روانشناس با ساعات شما تناسب و همزمانی دارد یا نه؟
  • بعد از این ملاحظات و انتخاب روانشناس، لازم است که به حقوق خود نیز به عنوان مراجع آگاه باشید.

قبل از تماس با مشاور و دریافت شماره روانشناس حقوق خود را بدانید!

1. درباره توانایی های حرفه ای که شامل وضعیت پروانه کار، تحصیلات، دوره های تخصصی گوناگون، تجربیات، عضویت در انجمن های حرفه ای، و تخصّص و صلاحیت های ویژه روانشناس منتخب خود در خواست و دریافت اطلاعات کنید.

2. در مورد وضعیت پروانه کار روانشناس با سازمان های مربوطه تماس گرفته و درباره هر گونه سابقه وی اطلاعات دریافت کنید.

3. درباره مبلغ ویزیت، مخارج و ترتیب پرداخت، و طبیعت جلسات با روانشناس گفتگو کنید و فرم ویژه نوشته شده را امضاء کنید.

4. زمانی که تحت مراقبت روانشناس هستید برای شما محیطی امن، به دور از سوء استفاده های جنسی، جسمی و احساسی فراهم شود.

5. مطمئن باشید که روانشناس، خود شما، نزدیکان، قیم، و یا کسی را که با او رابطه نزدیک دارید وارد رابطه نا مشروع جنسی نکند.

6. درباره تشخیص و ارزیابی روانی و همچنین معالجه خود از روانشناس سئوال کنید.

7. از پاسخ دادن به سئوالاتی که باعث آشکار شدن اطلاعاتی می شوند که مایل به فاش شدن آنها نمی باشید خود داری کنید.

8. از روانشناس بخواهید که هر گونه پیشرفت و بهبودی در وضعیتتان را به شما اطلاع بدهند.

9. آگاه باشید که آیا روانشناس شما با کسان دیگر از جمله سرپرست، مشاور، دانشجو، و یا دستیار خود درباره وضعیت شما بحث و گفتگو خواهد داشت یا خیر.

10. در هر زمانی که از نوع شیوه معالجه خود راضی نیستید آن را نپذیرید بدون اینکه هیچگونه احساس وظیفه و یا التزام کنید.

11. ضبط الکترونیکی جلسات خود را می توانید در خواست کنید و یا رد کنید.

12. یک کپی از مدارک خود را که شامل تشخیص، برنامه درمان، و پیشرفت و نوع معالجه شما می باشد درخواست و (در بیشتر مواقع) دریافت کنید.

13. رفتار غیر حرفه ای روانشناس را گزارش دهید.

14. در هر زمان که بخواهید در مورد معالجه و یا متدهای درمانی روانشناس خود از روانشناس دیگری نظریه دوم بگیرید، این حق شماست.

15. در زمانی که نیاز باشد درمان شما به شخص دیگری واگذار شود، وظیفه روانشناس شماست که نام های متخصصین را به همراه شماره روانشناس خوب و آدرس آنها را در اختیار شما بگذارد و از او بخواهید یک کپی از مدارک شما را به روانشناس و یا محل جدید بفرستد.

تفاوت رواندرمانگر و روانشناس – شماره روانشناس خوب

روان‌درمانگر فردی است که به‌عنوان پزشک یا روان‌شناس، آموزش‌های ویژه‌ و اضافه تری نیز دیده است. اولین روان‌درمانگر شناخته شده زیگموند فروید و اولین مکتب روان‌درمانی روانکاوی بود. در واقع همه رواندرمانگران، روانشناس هستند ولی همه روانشناسان رواندرمانگر نیست و تکنیک های رواندرمانی یا رویکرد خاصی را بلد نیست و بعضا به کار پژوهش و سایر فعالیت ها می پردازند.

امروزه مکتب‌های روان‌درمانی بسیاری وجود دارند، بسیاری از آنها متفاوت هستند، که همگی بر رابطه با مراجع تأکید می‌کنند، که فقط شامل مکالمه می‌شود.

روان درمانی یک مداخله روانشناختی است؛ مکانیزمی که هدف آن رسیدگی به سلامت و بیماری است. به عبارت دیگر، روان درمانی به شما کمک می کند تا برخی از مسائل عاطفی را حل کنید یا جنبه های خاصی را که شما را آسیب پذیر می کند، اصلاح کنید. بنابراین، اگر مشکلی با اضطراب، افسردگی، اختلالات خوردن یا سایر مسائل مشابه دارید، باید از یک روان درمانگر کمک بخواهید.

تفاوت روان پزشک و روانشناس – شماره تماس روانشناس

مهم ترین تفاوت این است که روانپزشکان پزشکان مجوز پزشکی دارند و از روش های درمانی پزشکی برای ارزیابی و درمان استفاده می کنند و می توانند دارو تجویز کنند.

روانشناسان اجازه و توانایی تجویز دارو را ندارند. در عوض روان‌شناسان آموزش‌های گسترده‌ای در زمینه اجرای آزمون روان‌شناختی، امتیازدهی، تفسیر و گزارش‌دهی می‌بینند، در حالی که روان‌پزشکان در تست‌های روان‌شناختی آموزش ندیده‌اند. علاوه بر این، روانشناسان چندین سال را در مقطع کارشناسی ارشد سپری می کنند و برای انجام تحقیقات رفتاری آموزش می بینند و می توانند تحقیق و تجزیه و تحلیل های آماری پیشرفته طراحی کنند.

آنها دانش های پایه و اطلاعات پزشکی لازم برای تشخیص احتمالی تفاوت مشکلات ناشی از بیماری های پزشکی یا عصبی که با علائم روانشناختی اولیه مانند افسردگی، اضطراب، یا بروز می کنند، با اختلالات صرفا روانشناختی را دارند.

روان شناسان در زمینه های مختلفی مانند سلامت، مشاوره خانواده، کودک و نوجوان، صنعتی و سازمانی و روان شناسی بالینی تخصص دارند و مراجعینی را ملاقات می کنند که با مشکلی در حوزه تخصص آنان مواجه شده است. اگر نیاز به شماره روانشناس خوب دارید با شماره های پایین صفحه تماس بگیرید.

شماره روانشناس

شماره روانشناس خانم

برای برخی، ممکن است راحت تر باشد که با فردی همجنس خود مشکلاتشان را در میان بگذارند. این امر دلایل زیادی دارد، اما برای مثال، زنان، گاهی اوقات راحت‌ترند تا با یک روانشناس زن صحبت کنند، و برعکس یک روانشناس مرد خوب می تواند مشاوره بهتری به مردان بدهد. زیرا به دلیل همجنس بودن و تجربیات مشترک احساس درک شدن بیشتری می کنند. چیزی که یک مرد نمی تواند با آن همدردی کند. مردان مطمئناً می توانند با تجربه زنانه همدردی کنند، اما هرگز نمی توانند به طور کامل درک کنند که زن بودن چگونه است.

اگر این مورد برای شما مهم است ،ممکن است برای مشاور شما نیز مهم باشد که شما را از نظر فرهنگی و همجنسیتی درک کند. این یک فضای امن برای صادق و راحت بودن فراهم می کند و به این ترتیب می توانید تنها روی مشکلاتتان و درمان آنها تمرکز بیشتری داشته باشید.

3.5/5 - (2 امتیاز)
نوشتن نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

CAPTCHA ImageChange Image